Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(8326 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Lusinda, najlepiej to ustal wszystko na początku. Zrob grafik co kto robi i mąż tez musi miec jakies domowe obowiązki, np. naczynia do zmywarki, wynoszenie smieci w wyznaczone dni itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
Myslisz,że to się sprawdzi??Mój luby twierdzi ,że on pracuje,i przychodzi do domu odpocząć,a ja siedze tylko i pachne chyba w tym domu O wszystko muszę się wykłucać i kary różnego typu stosować,no jak z dziecckiem Ale poględzi i zrobi,tylko musi pokazać,że jest męszczyzną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Powiem tak, poza krótkim (dość burzliwym zresztą) okresem w naszym życiu nie miałam nigdy problemu z ustaleniami czy podziałem dotyczącym obowiązków domowych. Mój monsz należy do ludzi, którzy czerpią jakąś formę radości ze swej użyteczności (jakkolwiek to zabrzmiało . Moje obawy dotyczą sfery... hmmm... bardziej uczuciowej, niż przyziemnej. Kiedyś byliśmy młodzi i zakochani, a teraz.... pożyjemy - zobaczymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Otoż to, facet musi wiedziec od poczatku, iz to ze pracuje zawodowo z niczego go nie zwalnia. Kobieta w domu tez pracuje. Moj byly mi kiedys powiedzial ze dupe plaszcze przed telewizorem, wiec na drugi dzien poplaszyłam troszke i poszłam do kolezanki. Jak wrocil z pracy, to zapytal co tu ( w domu) sie stalo???? A ja na to, ze plaszczyłam dupe przed telewizorem. Wtedy zrozumial, ze pranie sie samo nie powiesiło, gary sie same nie zmyły, zabawki sie same nie pochowaly, łazienka sie sama nie posprztala, zakuoy sie same nie przyniosly, obiad sam sie nie ugotowal, wc samo sie nie posprzatalo po jego kac- kupie, samo śie nie odkurzyło i podłogo sie same nie zmyły, ciuchy porozwalane same sie nie zebraly . Bla bla bla było ostro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Hilton napisał:
wc samo sie nie posprzatalo po jego kac- kupie.

normalnie leze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
Hilton napisał:
Otoż to, facet musi wiedziec od poczatku, iz to ze pracuje zawodowo z niczego go nie zwalnia. Kobieta w domu tez pracuje. Moj byly mi kiedys powiedzial ze dupe plaszcze przed telewizorem, wiec na drugi dzien poplaszyłam troszke i poszłam do kolezanki. Jak wrocil z pracy, to zapytal co tu ( w domu) sie stalo???? A ja na to, ze plaszczyłam dupe przed telewizorem. Wtedy zrozumial, ze pranie sie samo nie powiesiło, gary sie same nie zmyły, zabawki sie same nie pochowaly, łazienka sie sama nie posprztala, zakuoy sie same nie przyniosly, obiad sam sie nie ugotowal, wc samo sie nie posprzatalo po jego kac- kupie, samo śie nie odkurzyło i podłogo sie same nie zmyły, ciuchy porozwalane same sie nie zebraly . Bla bla bla było ostro.

No widzisz,zrobiłam kiedyś tak samo Zatkało go Pracuje nad sobą,ciężko idzie ale idzie.Głęboko psychologiczna metoda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Nie żebym narzekała na swoją połówkę ale...faceci to takie duże dzieci. Strasznie jesteście fajne chłopaki ale czasem to na serio zaczynam wierzyć, że my jesteśmy w Wenus a Wy z Marsa

Ja mogę się pochwalić 16-letnim stażem, różnie też bywało ale co śmieszniejsze były to czasy naszego "gówniarzostwa". No i mieszkania u rodziny. Życie zaczęło się na swoim. Wszystko się zweryfikowało. I dobrze.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
Prawda,że jak dzieci,ja to czasem mówie ,że nie chce już 3 dziecka,wystarczy mi mąż i młoda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Powiem tak - to, że są dużymi dziećmi to nie ulega najmniejszej wątpliwości . Najgorsze jest to, że prędzej można dogadać się z małymi dzieciakami, niż z mężem. I nie można dać mu kary... bez konsekwencji dla siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
Lusinda napisał:
Powiem tak - to, że są dużymi dziećmi to nie ulega najmniejszej wątpliwości . Najgorsze jest to, że prędzej można dogadać się z małymi dzieciakami, niż z mężem. I nie można dać mu kary... bez konsekwencji dla siebie

O TAK!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok